بازگشت به صفحه کامل

برگزاری نشت مشترک دانشکده علوم و فناوریهای نوین با مسئولین سازمان جهاد کشاورزی استان

در تاریخ 97/11/10 دانشکده علوم و فناوریهای نوین جلسه مشترکی را با مسئولین سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار نمودند.

در ابتدای جلسه آقای دکتر امیر رجب زاده ضمن خوشامدگویی توضیحاتی را در خصوص اهداف و برنامه های دانشکده علوم و فناوریهای نوین و زمینه های مشترک همکاری با سازمان جهاد کشاورزی استان در حوزه کاربرد اینترنت اشیاء و داده های حجیم در کشاورزی و دامپروری ارائه نمودند.

در ادامه آقای مهندس قهرمان احمدیان معاون توسعه مدیریت سازمان جهاد کشاورزی بر لزوم استفاده از تحقیقات دانشگاهی در برنامه های جهاد کشاورزی به منظور کاربردی نمودن این پژوهش ها تاکید نمودند.

همچنین آقای دکتر نصیر صیدی مدیر تحول اداری سازمان جهاد کشاورزی ضمن بیان نیازها و چالش های حوزه کشاورزی خواهان همکاری بیشتر دانشگاه برای رفع نیازهای این سازمان و نوشتن تفاهم نامه با دانشگاه شدند.