جلسه معارفه دانشجویان نوورود دانشکده علوم و فناوری های راهبردی برگزار شد - دانشکده علوم و فناوریهای راهبردی
در این جلسه، که با حضور دانشجویان نوورود دانشکده علوم و فناوری های راهبردی، ریاست دانشکده، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده در سالن آمفی تئاتر پروفسور شمسی پور کتابخانه مرکزی در تاریخ 19 آبان 1403 برگزار شد، ابتدا آیاتی چند از کلام الله مجید توسط قاری محترم آقای آقائی تلاوت شد و سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران پخش شد. سپس مجری برنامه، خانم غلامی ضمن خیرمقدم و خوشامد گویی به حاضرین در جلسه، از اساتید درخواست کردند که به ترتیب ضمن سخنرانی، نکات مورد نیاز دانشجویان را در دوره تحصیلات خود در دانشکده علوم و فناوری های راهبردی، ارائه دهند.
در ادامه، دکتر محمدجواد جمشیدی، معاون آموزشی-پژوهشی دانشکده ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان نوورود، ابتدا ساختار سازمانی دانشگاه و دانشکده را تشریح و علاوه بر تشریح تاریخچه احداث دانشکده و تشکر از آقای دکتر رجب زاده به عنوان بنیانگذار دانشکده علوم و فناوری های راهبردی، جهت زحماتی که در خصوص راه اندازی دانشکده کشیده اند، این دانشکده را فرصتی استثنایی برای استان کرمانشاه جهت توسعه ی علمی رشته های دانشگاهی مرتبط با فناوری های راهبردی معرفی کردند و در ادامه به معرفی گروههای آموزشی دانشکده پرداختند.
سپس دکتر ناصر کریمی مدیرگروه نانوفناوری ضمن تبریک به دانشجویان نوورد به تشریح رشته های فعال در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در گروه نانو فناوری پرداختند و برخی از تجارب کاری و درسی خود را برای دانشجویان این گروه تشریح کردند.
در ادامه، دکتر جعفر جماعتی، مدیرگروه مهندسی انرژی های تجدیدپذیر، ضمن خیرمقدم به دانشجویان نوورود، بازار کار رشته مهندسی انرژی های تجدیدپذیر را تشریح کردند و راهکارهایی را برای دانشجویان جهت ورود به بازار کار ارائه دادند.
دکتر محمدجواد جمشیدی، مدیر گروه مهندسی سیستم های نوین کامپیوتری علاوه بر تشریح رشته های فعال در این گروه و نیز گروه علوم میان رشته ای، بازار کار موجود در حوزه فناوری اطلاعات را بسیار گسترده معرفی کردند و توضیح دادند که فارغ التحصیلان رشته های مدیریت فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری اطلاعات و اقتصاد تجارت الکترونیک، علاوه بر امکان استخدام در بخش دولتی و خصوصی، قابلیت کار به عنوان آزادکار(فریلنسر) را دارند و این فرصت برای تمامی دانشجویان دانشکده نیز فراهم است. ایشان همچنین برخی از سایت های فریلنسرینگ در ایران را معرفی کردند و راهکارهایی را برای اشتغال در فضای مجازی ارائه دادند.
در ادامه دکتر امیر رجب زاده، ریاست دانشکده علوم و فناوری های راهبردی و مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نوورود، نکات مهم آموزشی مورد نیاز دانشجویان در دوره تحصیلات تکمیلی را به صورت خلاصه توضیح دادند. همچنین راهکارهایی را جهت انجام موفقیت آمیز تکالیف آموزشی-پژوهشی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تشریح کردند.
سپس، خانم نگین بدری به عنوان دبیر انجمن علمی کسب و کار الکترونیک، به تشریح فعالیت انجمن های علمی دانشکده پرداختند.
در انتهای جلسه، دانشجویان سؤالات خود را مطرح و اساتید به این سؤالات پاسخ دادند.